Accesorii flori

Inchiriere arcade decorative

Metalica sau din lemn, decorata cu flori si voal, arcada este o varianta eleganta ce poate fi amplasata in fata unei locatii sau in aer liber.

no images were found

 

Inchiriere boluri de sticla

Bolurile de sticla, cu flori sau lumanare, sunt o optiune romantica,care poate fi creata in cateva secunde. Lumanarile plutitoare, florile sau combinatia dintre cele doua, creaza o ambianta calda, eleganta.

Inchiriere colivii metalice

Coliviile metalice decorate cu flori, lumanari, sau alte elemente decorative, pot crea evenimentului dvs. o atmosfera vintage si cocheta.

Inchiriere sfesnice

Sfesnicele cu brate,decorate cu flori si lumanari, creeaza evenimentului tau o atmosfera romantica si eleganta. Sfesnicele sunt un element de decor foarte important, fiind potrivite pentru nunti, botezuri, petreceri private sau corporative.

  • In imaginile prezentate mai jos puteti vedea una din variantele de decor ale sfesnicelor.
  • Aranjamentele florale pot fi artificiale sau naturale si in diferite forme sau marimi (in functie de bugetul si/sau preferintele dvs.)
  • Modelul lumanarilor pe Led este foarte elegant si va este permis in orice locatie in care este interzis focul deschis.

Inchiriere vase inalte din sticla si tip martini

Vasele din sticla transparenta, cilindrice, conice sau de tip martini, pot fi decorate cu flori sau alte elemente decorative si ofera un design elegant.

L-D între 09:00 -19:00