Zaar Events Salon

Situat in parcul Herastrau din Bucuresti, cu intrare din Sos. Nordului, Zaar Lifestyle Events este locul în care cream momente de încântare cu totul inedite iar facilitățile oferite și serviciile culinare se situează la nivelul unui autentic restaurant “fine dining”.

Beneficiind de o parcare generoasa de peste 140 de locuri si o terasa eleganta ce ofera un spațiu extrem de generos și în același timp funcțional, la Zaar Lifestyle Events se pot organiza evenimente pentru un număr de pana la 200 de invitati, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii.

Fiecare meniu este personalizat în funcție de tipul de eveniment pe care îl organizăm, de la întâlniri de afaceri, prezentări, seminarii până la cocktail-uri, conferințe, lansări de produse, sau nunti si petreceri aniversare, Zaar Lifestyle Events este locația ideală pentru un eveniment memorabil.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri oferim soluţii de organizare şi management de calitate, servicii de consiliere si supervizare.

Pentru a stabili o vizionare la salonul de evenimente Zaar Lifestyle Events ne puteti contacta la : 0761.132.597.

L-D între 09:00 -19:00